puff

OM

Lite Om Mig

Jag heter Jinny Balogh, jag är 28 år och är den som ligger bakom denna hemsida och dess fotografier. Jag har fotograferat aktivt sedan 2005, ända från början med fokus på hundar och på senare tid mest utav rasen whippet men där finns både gott och blandat i min portfolio. Hemma har jag en studio där jag tar emot kunder, i dagsläget främst hundar, för fotografering. Välkommen!

Jag har 17 års erfarenhet inom webbdesign och har arbetat med HTML, CSS och även lite med script. Idag använder jag mig nästan uteslutande av plattformen WordPress och jag hjälper dig att förverkliga dina idéer till en snygg och funktionell design som dessutom är lätt att uppdatera. Tveka inte att kontakta mig.

Jag startade mitt företag inom foto, webb och tillverkning av hundhalsband som en hobbyverksamhet 2015 och 2016 blev det en enskild firma godkänd för F-skatt.

Hur det började
Hur det började
Kurser
Jobb
Företaget grundas
Utbildning
Jag började koda egna hemsidor i HTML och lärde mig så småningom även CSS till att idag behärska HTML5, CSS3 och göra hemsidor främst i WordPress.
Jag köpte min första kamera och året därpå kom min första systemkamera, en Canon EOS 350D. Idag är jag inne på min tredje systemkamera som är en Nikon D7100.
Jag läste två kurser i webbutveckling på Högskolan i Skövde respektive Malmö Högskola; för att bättra på grunderna.
Jag började jobba deltid som webbdesigner på Heiman & Co AB, skapade företagets hemsidor och lärde dem att administrera dem själv.
Jag startade min enskilda firma, vars hemsida är den du tittar på nu! Idag jobbar jag heltid på mitt eget företag och det är det roligaste jag har gjort.
Jag börjar läsa webbredaktörprogrammet på Högskolan i Borås.

2002
2005
2012
2013-2015
2016
2016